Tatlılar

Şekersiz Tarçınlı Kakaolu Dondurma Tarifi

Şekersiz Tarçınlı Kakaolu Dondurma: Lezzet ve Sağlık El Ele Dondurmanın tarihi, binlerce yıl öncesine, kar ve buzun kullanıldığı soğuk tatlıların ilk örneklerine kadar uzanır. Antik Çin’de, zenginler için hazırlanan kar ve buz karışımları, meyve ve şuruplarla tatlandırılırdı. Pers İmparatorluğu’nda da benzer soğuk tatlılar tüketilirken, 16. yüzyılda İtalya’da dondurma yapımının modern teknikleri gelişmeye başladı. Buz ve […]

Tatlılar

Balkabağı ve Tarçınlı Hafif Dondurma Tarifi

Sonbaharın enfes lezzetlerini ve ferahlatıcı bir dokunuşu bir araya getiren Balkabağı ve Tarçınlı Hafif Dondurma, tadına baktığınız anda sizi büyüleyecek bir tatlı. Klasik balkabağı tatlılarının hafif ve sağlıklı bir yorumu olan bu dondurma, hem damakta bıraktığı eşsiz tat hem de sunduğu besleyici değerlerle öne çıkıyor. Dondurmanın kökenlerini tam olarak tespit etmek zor olsa da, dondurmanın […]